Aici găsiți răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc de la clienți. Dacă aveți alte întrebări, care nu se regăsesc in lista de mai jos nu ezitați să mă contactați folosind formularul CONTACT

De unde ești? Te deplasezi și în alte localități?

Sunt din București, dar pot călători în toată România și Europa pentru a satisface cererile voastre. Desigur, costul transportului și al cazării (dacă este necesar) vor fi suportate de catre voi și le vom stabili în urma încheierii unui contract. Nu se percep costuri pentru transport și cazare dacă distanța până la locația evenimentului nu depășește 100 KM dus-întors.

Cu cât timp înainte ar trebui să te contactez?

Este dificil de răspuns. Sunt unele evenimente deja rezervate de un an. Desigur, nu există o regulă, puteți avea noroc să găsiți o zi de sâmbătă în Iulie cu 3 luni înaintea evenimentului, precum și ghinion de a găsi o zi de vineri în Mai deja rezervată cu un an înainte. Sfatul meu este să sa mă contactati cât mai repede.

Cum pot rezerva data evenimentului?

După ce ați decis dacă sunt fotograful potrivit pentru evenimentul vostru, putem programa o întâlnire pentru a ne cunoaște și bineînțeles pentru a discuta toate detaliile colaborării noastre. Pentru a bloca data evenimentului, va trebui semnat un contract și achitarea unei taxe de rezervare în valoare de 200/300 Euro în funcție de pachetul ales.

Nu suntem din București, dar vrem să ne cunoaștem, cum putem face asta?

Nu este nicio problemă. Pentru evenimentele din afara Bucureștiului cât și pentru cei care nu pot ajunge la întâlnire, există posibilitatea de a organiza o video conferintă pe Skype, Zoom sau Facetime.

Câte poze vom primi de la eveniment?


Nu există limită la numărul de fotografii. Numărul fotografiilor nu este un factor bun pentru a judeca „profesionalismul“ unui fotograf. Pentru mine este foarte importantă calitatea, nu cantitatea. Nu vă pot promite un număr maxim de fotografii, pentru că numărul de fotografii realizate depinde de complexitatea și desfășurarea evenimentului. Garantez un număr de minim 700 de fotografii.

Fotografiile pe care le vom primi vor fi editate?

DA! Voi face selecția fotografiilor care vor intra in procesul de post-producție, iar aceasta procedură și întreg procesul de post-producție (temperatura de culoare, contrastul, luminozitatea, etc) le voi face după simțul și viziunea mea pentru a avea o calitate cât mai bună!

În cat timp vom primi fotografiile de la eveniment și cum?

Termenul de predare al fotografiilor este de 60-90 zile de la data la care a avut loc evenimentul. Predarea fotografiilor se va face printr-un serviciu online de Cloud cu parolă, iar galeria va fi valabilă în funcție de pachetul ales.

Putem avea fotografiile la rezoluție maximă?

Fotografiile vor fi livrate în format digital JPEG editate în forma finală la rezoluția maximă disponibilă pentru varianta de print ceea ce vă va permite să le printați în orice laborator fotografic. NU voi furniza, total sau parțial materialul brut în format RAW. Aveți dreptul de a utiliza fotografiile pe site-uri de socializare cu familia și prietenii, precum şi dreptul de a multiplica această copie în oricâte exemplare pentru folosința proprie (printare, duplicare, copiere, scanare) și NU pot fi folosite pentru alt scop (promovare alți furnizori, publicitate, reclame, reviste sau site-uri de specialitate, etc) sau vândute fără permisiunea mea scrisă.

Ce echipament folosești?

Echipamentele pe care le folosesc sunt din Gama Pro de la Canon.
Geanta mea găzduiește tot timpul minim 2 aparate foto Full-frame, multiple obiective și diferite tipuri de lumini. Pe lângă cele mai importante echipamente de care are nevoie un fotograf profesionist (aparate foto, obiective) în geanta mea se mai regăsesc și foarte multe carduri de memorie, baterii, accesorii etc.

Cum putem fi siguri că fotografiile noastre vor fi în siguranță?

Aparatele foto pe care le folosesc au slot dublu pentru cardurile de memorie, ceea ce înseamnă că voi avea backup la fotografii. Imediat a 2-a zi după eveniment voi face încă 2 backup-uri: un backup pe un hard disk extern cât și un backup pe un cloud online.

Câte pagini conține albumul? Putem să adăugăm pagini suplimentare?

Nunărul standard este de 20 file (40 de pagini) și conține în jur de 45-55 imagini. Aveți libertatea de a personaliza albumul așa cum doriți având posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de materiale, culori și texturi. Da, se pot adăuga pagini suplimentare. Mai multe detalii gasiti AICI

Cine face selectia pentru album?

Fotografiile din album, fie vor fi alese în totalitate de către Client, fie jumătate de către Client şi jumătate de către fotograf astfel încât acesta să își expună viziunea sa către povestea nunții.