Aici găsiți răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc de la clienți. Dacă aveți alte întrebări, care nu se regăsesc in lista de mai jos nu ezitați să mă contactați folosind formularul CONTACT

De unde ești? Te deplasezi și în alte localităti?

Sunt din București, dar pot călători în toată România pentru a satisface cererile dumneavoastră. Desigur, detaliile privind costul transportului și al cazării (dacă este necesar) le vom stabili în urma încheierii unui contract. Nu se percep costuri pentru transport și cazare dacă distanța până la locația evenimentului nu depășește 100km dus-întors.

Care este stilul tău fotografic?

Stilul meu este cel mai adesea descris ca fiind “Fotografie de Reportaj” tipul de fotografie care are la bază surprinderea momentelor și emoțiilor în frumusețea lor naturală fară nimic construit. Doresc să creez imagini, care au capacitatea de a emoționa chiar și după zeci de ani.

Cu cât timp înainte ar trebui să te contactez?

Este dificil de răspuns. Sunt unele evenimente deja rezervate de un an. Desigur, nu există o regulă, puteți avea noroc să găsiți o zi de sâmbătă în Iulie cu 3 luni înaintea evenimentului, precum și ghinion de a găsi o zi de vineri în Mai deja rezervată cu un an înainte. Sfatul meu este să sa mă contactati cât mai repede.

Cum pot verifica disponibilitatea pentru ziua în care va avea loc evenimentul nostru?

Puteți să mă contactați prin telefon sau folosind formularul CONTACT. Atunci când este posibil, prefer să ne cunoaștem personal. Putem programa o întâlnire la studioul meu unde vă pot arăta documentarea unui eveniment și bineînțeles dacă aveți și alte întrebări sunt la dispoziția voastră!

Nu suntem din București, dar vrem să ne cunoaștem, cum putem face asta?

Nu e nicio problemă. Pentru evenimentele din afara Bucureștiului cât și pentru cei care nu pot ajunge la întâlnire, există posibilitatea de a organiza o conferintă pe Skype sau Facetime.

Cum pot rezerva data evenimentului?

După ce ați decis dacă sunt fotograful potrivit pentru evenimentul vostru, va trebui semnat un contract și achitarea unei taxe de rezervare, nereturnabilă, pentru a bloca data evenimentului definitiv! Taxa de rezervare este 20% din valoarea contractului!

Câte fotografii vom primi de la eveniment?

Nu există limită la numărul de fotografii. Numărul fotografiilor nu este un factor bun pentru a judeca „profesionalismul“ unui fotograf. Pentru mine este foarte importantă calitatea, nu cantitatea. Nu vă pot promite un număr maxim de fotografii, însă nu am livrat niciodată mai puțin de 600. Toate fotografiile vor fi editate din punct de vedere al contrastului, luminiozitatătii, încadrărării pentru a avea o calitate cât mai bună!

Putem avea fotografiile la rezolutie maximă?

Da, la momentul predării veți primi fotografiile în 2 variante: una la rezoluție maximă ceea ce vă va permite să le printați în orice laborator fotografic, cât și la rezoluție mică, pentru a putea fi postate pe rețelele de socializare sau trimise pe E-mail. Fotografiile NU pot fi folosite pentru alt scop în afară celui personal (promovare alți furnizori, publicitate, reclame, reviste sau site-uri de specialitate, etc) sau vândute fără permisiunea mea scrisă.

Ce echipament folosești? Ai echipament de rezervă?

Echipamentele pe care le folosesc sunt din Gama Pro de la Canon.
Geanta mea găzduiește tot timpul minim 2 aparate foto Full-frame, multiple obiective și diferite tipuri de lumini. Pe lângă cele mai importante echipamente de care are nevoie un fotograf profesionist (aparate foto, obiective) în geanta mea se mai regăsesc și foarte multe carduri de memorie, baterii, lumini, accesorii etc.

Cum putem fi siguri că fotografiile noastre vor fi în siguranță?

Aparatele foto pe care le folosesc au slot dublu pentru cardurile de memorie, ceea ce înseamnă că voi avea backup la fotografii. Imediat a 2-a zi după eveniment voi face încă 2 backup-uri: un backup pe un hard disk extern cât și un backup pe un cloud online.

Este obligatoriu să luam un album?

Nu, nu este obligatoriu! Cu toate că tehnologia a avansat foarte mult, un hardisk sau un stick USB se poate strica oricând, ceea ce înseamnă pierderea fotografiilor sau un cost foarte mare pentru recuperarea lor. Albumul este cel care va păstra amintirile și va readuce emoțiile de fiecare data când îi veți răsfoi paginile. Mai multe informații despre albume puteti gasi AICI în secțiunea dedicată albumelor.

Cine face selectia pentru album?

Aveți posibilitatea de a alege între două variante. Prima variantă este să alegeți voi toate fotografiile pentru album și a două variantă este să vă ajut în construirea poveștii. Vă propun un template al albumului creat de mine în format PDF, unde va trebui să decideți dacă se păstreză designul propus sau înlocuirea anumitor fotografii.

Câte pagini contine albumul? Putem să adăugăm pagini suplimentare?

Nunărul standard este de 20 file (40 de pagini) și conține in jur de 45-55 imagini. Aveți libertatea de a personaliza albumul așa cum doriți având posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de materiale, culori și texturi. Da, se pot adăuga pagini suplimentare. Mai multe detalii gasiți AICI