Fiecare eveniment spune o poveste, dar nicio poveste nu este la fel!


Motivul pentru care fotografiez este să creez amintiri unice și prețuite care vor fi transmise generațiilor viitoare.

Așa cum fiecare poveste este frumos asezată pe paginile unei cărti, imaginile poveștii voastre vor fi așezate într-un album lucrat manual de artizani calificați, care garantează produse de cea mai bună calitate. Un album este mult mai mult decât file printate și copertă. Albumul este cel care va păstra amintirile și va readuce emoțiile de fiecare data când îi veți răsfoi paginile.

Design-ul albumului este proiectat de mine, el fiind unic și creat special pentru voi. Întotdeauna prefer ca designul albumului să aibă un stil minimalist, elegant, ca atunci când vizionați albumul privirea să fie concentrată pe fotografii pentru a retrăi povestea.

Fotografiile din album vor fi de dimensiuni diferite, printate direct pe pagină, ilustrând povestea evenimetului prin utilizarea unei combinații de imagini alb-negru și color.
Numărul standard al unui album foto este de 40 Pagini (20 file) și conține aproximativ 45-55 de imagini. Cei care își doresc mai multe fotografii în album, pot adăuga pagini suplimentare. Albumul poate găzdui pană la 100 pagini iar fiecare filă are un cost suplimentar.

La studioul PHOTOHOLIX vă pot arăta o gamă largă de albume foto și cutii.
În plus, aveți posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de materiale: Piele naturală, textil, imitație de piele, toate disponibile în diferite nuanțe de culori care pot satisface chiar și cele mai exigente gusturi.

Este o investiție pe care nu o veți regreta iar acest lucru este imediat evident atunci când veți avea albumul în mâinile voastre.

Albumul este într-adevăr o sursă a retrăirii celor mai frumoase momente, trebuie doar să deschideți prima pagină pentru a le pune în mișcare.