Fotograf nunta București-Fotograf Familie Bucuresti-Fotograf premium

Nu m-am născut artist, dar am fost tot timpul creativ și am avut curajul și pasiunea de a îmi dori să fiu fotograf din momentul în care mi-am achiziționat primul DSLR. La început fotografiam orice mi se părea interesant, însă o dată cu experiența mi-am dat seama că important este să aștepți momentul, nu să alergi după el.

Îmi plac detaliile, mă concentrez asupra expresiilor furate de la oameni când aceștia se așteaptă mai puțin. Sunt fascinat de poveste, de frumusețea gesturilor mici. Indiferent dacă documentez o nuntă, un botez sau o ședința foto lifestyle, mă străduiesc să surprind momente reale, romantice, distractive și nu în ultimul rând emoția, lucrul care nu poate fi explicat în cuvinte.

Ar trebui să știi despre mine că…

Am momente în care vorbesc foarte mult, fără să îmi ascund accentul (sunt născut în Bârlad), ceea ce de multe ori îi distrează pe cei din jurul meu (nu mă deranjază, poți să “ti” distrezi și tu :D)

Imi place să călătoresc, chiar îmi făcusem un travel list la un moment dat, până la bătrânețe sper să bifez aproape toate destinațiile dacă nu chiar toate (sunt ambițios, nu? :))

Nu sunt căsătorit, cu toate că iubita mea îmi transmite semnale ascunse (mă fac că nu înțeleg), eu de fapt mă inspir din nunțile la care sunt prezent pentru a îi oferi nunta de vis (nu sunt convins încă, sper că ea nu o să citească)

Avem un copil, așa ne place să îi spunem, îl cheamă Bonzo și este o pisică British shorthair, ne dorim însă un Romanian Shorthair cu două mâini și două picioare, dar ea tot așteaptă nunta.

Sunt foarte prietenos, cuvântul “foarte” l-am introdus în text doar așa să închei cu ceva grandios, de fapt sunt doar prietenos. Așa mă consider eu, sper că și cei din jurul meu sunt de aceeași părere.

Antonio Socea | Despre Mine | Fotograf Profesionist Bucuresti


Sunt membru al comunităților care garantează profesionalismul și stilul fotografilor de nuntă din Romania și din întreaga lume.